Referencer
Her er der kommentarer
fra nogle af vore kunder:

”Jeg har gennem et par år haft Kjeld Morsbøl som sparringspartner i forhold til salgsudvikling. Det jeg har oplevet, er en form for transformation fra at være sælger, til at blive rådgiver. Særligt evnen til at finde værdi for ens kunder, er noget som er blevet synliggjort under Kjelds træning. Det har betydet et markant øget salg, og en forbedring i indtjening. Noget de fleste ville hilse velkomment. Jeg kan på det varmeste anbefale Kjeld, både som træner/sparringspartner, men også som et rart menneske, der interesserer sig for en, og følger op på om de input man har fået virker. Kontakt mig venligst for yderligere kommentarer."
Martin Drost
Key Account Manager - HOLMRIS.DESIGNBROKERS
+45 2929 9050

”Jeg har deltaget i et salgsakademi hos Morsbøl & Partnere gennemført af Kjeld Morsbøl, og denne træning har i høj grad forbedret mine forhandlings- og spørgeteknikker. Den meget praktiske tilgang til teorierne bag træningen har taget udgangspunkt i mine egne, ”ægte” kunder, og jeg har faktisk lukket en stor ordre undervejs i forløbet. Samtidig har jeg lært – og arbejdet med – salgsplanlægning, key account management, samt relationssalg.
Jeg er virkelig forbløffet over resultatet af dette træningsprogram, og vil varmt anbefale det til andre sælgere, der gerne vil have en succesrig karriere. Jeg vil også gerne takke Kjeld for at skabe en fortræffelig atmosfære igennem forløbet, hvilket har maksimeret deltagernes medvirken undervejs, både til erfaringsudveksling og egen lærdom på samme tid.
Behrooz Boorang
Regional Sales Manager – Cargotec, Dubai
(Middle East, Africa, India, Caspian Sea)
 

"Dette salgsakademi giver vide muligheder for evaluering og forbedring af dine egne eksisterende kundskaber gennem løbende personlige tilretninger fra en erfaren og professionel salgscoach. Alle disse nye værktøjer og viden, sammen med den heldigvis uundgåelige erfaringsudveksling blandt kolleger, giver en ideel balance i hele forløbet. "
Dalibor Jovanovic
Spares Sales – Cargotec, Croatia

"Morsbøl & Partners are the most professional sales trainers I have ever encountered during my 20 years as sales professional. Their methodology and structure yield tremendous improvements and sustained success for all sales professionals that are willing to invest and are attending the Morsbøl & Partners module based training classes. Return on investments has been first-class. If you want your sales force to excel and you want to differentiate your business you should choose The Morsbøl & Partners module based sales training program!"
Vegard Guttormsen (Managing Director – Impact Europe)

"Jeg gik målrettet efter en optimeret og skræddersyet træning af min sœlgerstab, for at kunne modstå fremtidens voksende krav, og jeg fik det jeg søgte hos Morsbøl & Partnere!!"
Johnny Eriksen
(Nordic Business Manager - Spine Medtronic Danmark A/S)

"Gennem salgscoaching fik vi vendt hele vores eksisterende salgsproces på hovedet. Med den rette kombination af teori og intern diskussion, ændrede vi sammen alt fra tilbud og oplæg til kontrakter, til vores måde at takle opkald til potentielle nye kunder. Morsbøl & Partner giver fornyet gejst og motivation i salgsafdelingen, og har for bestandigt ændret TCMS opfattelse af selve salgssituationen."
Nicolai Thorsen (Key Account Manager – Transcom CMS)

"Min opfattelse af de ”Coaching Møder” der har været med Kjeld Morsbøl er kun positive og meget imponerende. Kjeld har en evne til at få én til at forstå tingene med deres rette betydning og underviser til og med på en sjov måde. De ting man lærer sidder fast bagefter og jeg har virkelig haft stor nytte af møderne i min dagligdag efterfølgende."
Maryam Jebelli (Account Manager - TCMS)

"På vores coaching møder, har vi talt om hverdagen generelt, og har fået nogle rigtig gode værktøjer til, hvordan forskellige situationer kan håndteres. Vi har talt om hvordan en MU-samtale kan fore-gå. Kjeld har et svar på alt, og altid lige med det samme. Jeg har kun positive ord at sige om Kjeld. Han er behagelig at være sammen med, og ved præcis, hvilke knapper han skal trykke på."
Anne Hansen (Team Leader – TCMS)